Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel laten reinigen Coevorden

De gevel van uw woning of bedrijfspand kan flink vervuild raken. Niet alleen door bepaalde weersomstandigheden, maar ook door het contact met vieze uitlaatgassen en door het werk van vandalen. Zijn de muren van uw woning of bedrijfspand zo vies geworden dat de uitstraling van het pand hieronder lijdt? Dan kunt u de muren laten schoonmaken door Den Hartog Voegwerken

De voordelen van een schone gevel

Professionele gevelreiniging kost wat geld, maar brengt ook diverse voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt professionele gevelreiniging ervoor dat de uitstraling van uw woning of bedrijfspand flink verbetert. Laat uw pand nu vaak een slechte indruk achter door een vervuilde voorzijde? Dan kunt u dit eenvoudig oplossen door de voorzijde van uw woning of bedrijfspand te laten reinigen. 

Daarnaast gaat het pand langer mee als u de voorzijde regelmatig laat reinigen. Oppervlakkige vochtproblemen zijn namelijk nog niet schadelijk, maar hardnekkige vochtproblemen kunnen wel voor problemen zorgen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld mos, dat ook voor schade kan zorgen als u het niet weg laat halen door een expert. 

De voegers van Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken werkt alleen met de beste voegers uit Coevorden en omgeving. Deze voegers weten precies hoe ze de voorzijde van uw pand moeten schoonmaken en werken bovendien op en top servicegericht. Dit betekent dat u zelf betrokken wordt bij de professionele gevelreiniging door de werkzaamheden aan u voor te leggen, maar dat u ondertussen niets hoeft te doen om de voorzijde van uw pand volledig te laten schoonmaken. U weet dus precies wat er gebeurt en heeft alle controle, maar u bent zelf geen tijd kwijt aan de reiniging van uw muren. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen over gevelreiniging te laten beantwoorden.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter