Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel laten reinigen Assen

Zeker oudere panden hebben vaak een vieze gevel. De muren van uw woning kunnen vies worden door regen, sneeuw en hagel, maar ook door mos en uitlaatgassen in de lucht. Zijn de muren van uw woning zo vervuild dat u zich hier ontzettend aan stoort? Dan kunt u Den Hartog Voegwerken bellen om uw muren te laten reinigen. Zelfs als er graffiti op uw muren zit, kunnen wij u helpen. 

Waarom uw gevel professioneel laten reinigen?

Door de muren van uw woning te laten schoonmaken, verbetert u de uitstraling van het pand. Daar komt nog bij dat de stenen muren van uw huis langer mee gaan als u deze regelmatig laat schoonmaken. Worden kleine vochtplekken namelijk ernstige vochtproblemen, dan kunnen de muren van uw huis namelijk gaan verzakken. Is dit het geval, dan heeft u niet meer voldoende aan professionele gevelreiniging en moet u de muren helemaal op laten knappen. 

Eenmalige of periodieke reiniging

Den Hartog Voegwerken kan eenmalig bij u langskomen voor professionele gevelreiniging, maar u kunt ons ook periodiek inhuren. Zeker voor ondernemers is dit interessant, want met periodieke gevelreiniging weet u zeker dat uw bedrijfspand er altijd netjes en representatief uit ziet. Ook als u regelmatig last heeft van vandalen met graffitispuiten, is periodieke gevelreiniging een goede investering. 

Den Hartog Voegwerken: uw betrouwbare en vakkundige gevelreiniger 

Den Hartog Voegwerken werkt alleen met servicegerichte, vakbekwame en betrouwbare gevelreinigers, die al jaren actief zijn in het vak en alle soorten gevels kunnen schoonmaken. Huurt u onze gevelreinigers in om uw woning in Assen schoon te laten maken, dan weet u zeker dat uw muren professioneel gereinigd worden. Wilt u meer weten over onze werkwijze bij het schoonmaken van uw muren? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter