Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel laten reinigen

De buitenzijde van uw woning of bedrijfspand kan door de jaren heen flink vies worden. Dit kan komen door regen, mos en andere natuurlijke viezigheden, maar ook door vandalisme met bijvoorbeeld graffiti. Is uw gevel vervuild? Laat hem dan onder handen nemen door Den Hartog Voegwerken, voor het beste resultaat.

Het belang van goed gevelonderhoud

Het is belangrijk regelmatig te investeren in professioneel gevelonderhoud. Onderhoudt u de buitenzijde van uw woning of kantoorpand nooit, dan raakt de muur namelijk verder vervuild. Dit kan uiteindelijk voor flinke schade zorgen, die zelfs wij niet gemakkelijk kunnen behandelen. Daarnaast zorgt goed gevelonderhoud ervoor dat uw woning of bedrijfspand er altijd netjes en representatief uit ziet voor voorbijgangers, buurtgenoten en bezoekers.

De voegers van Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken werkt alleen met de beste voegers uit de omgeving van Hoogeveen, Coevorden, Emmen en Assen. Onze voegers zijn altijd servicegericht en hebben kwalitatief, persoonlijk en snel vakwerk hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat u niet alleen echt vakwerk kunt verwachten, maar ook zeker weet dat u op een prettige manier geholpen wordt door onze voegers. Geen onpersoonlijke dienstverlening en geen langzaam werk, maar persoonlijk contact en snel resultaat.

Den Hartog Voegwerken: ook voor ander soort onderhoud

U kunt Den Hartog Voegwerken niet alleen inschakelen voor het reinigen van uw gevel, maar ook voor het verbeteren van uw voegwerk, het impregneren van de muur en ga zo maar door. Heeft de buitenzijde van uw woning of kantoorpand een flinke onderhoudsbeurt nodig, maar weet u niet zo goed wat er dan moet gebeuren? Dan neemt u contact met ons op, zodat wij uw woning of bedrijfspand kunnen bekijken. Wij vertellen u graag hoe u uw woning of bedrijfspand het beste kunt laten onderhouden.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter