Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel impregneren Meppel

Heeft u regelmatig te maken met optrekkend vocht, schimmels of andere vervelende problemen met de buitenmuren van uw woning? Dan kan het interessant zijn in een gevelimpregnatie te investeren. Bij een gevelimpregnatie worden de buitenmuren van uw woning behandeld met impregneermiddel. Dit middeltje beschermt de buitenmuren van uw woning optimaal, voor een nettere uitstraling van uw woning en een langere levensduur van uw buitenmuren. Den Hartog Voegwerken komt graag bij u langs om ook uw gevel te impregneren. 

Waarom uw gevel laten impregneren?

Een vakkundige gevelimpregnatie kan diverse problemen voorkomen en oplossen. Zo beschermt het impregneermiddel de buitenmuren van uw woning ten eerste tegen vocht. Dit betekent dat het middel vochtproblemen als optrekkend vocht en lekkages kan voorkomen en oplossen. Daarnaast weert het impregneermiddel schimmels. Door uw buitenmuren te laten behandelen met dit middeltje, kunnen er geen schimmels in de muren trekken. Tot slot verhoogt impregneermiddel de veiligheid van uw huis. Het middel werkt namelijk ook brandwerend. 

Den Hartog Voegwerken: uw gevelexpert

Den Hartog Voegwerken is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten gevels. Wij kunnen kapotte gevels repareren, maar wij kunnen uw buitenmuren ook optimaal onderhouden. Dit kunnen wij onder andere doen door impregneermiddel op de muren aan te brengen. Wilt u uw huis in Meppel laten behandelen met impregneermiddel? Neem dan contact met ons op, dan maken we een afspraak voor deze vakkundige behandeling van de buitenmuren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, onze gevelexperts en onze tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij Den Hartog Voegwerken.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter