Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel impregneren Emmen

U kunt de levensduur van uw woning verlengen door in een gevelimpregnatie te investeren. Zeker als uw huis al wat ouder is en wat meer onderhoud nodig heeft, is het verstandig in een vakkundige impregnatie te investeren. 

De gevel impregneren: wat houdt dat in?

Als u uw gevel laat impregneren, wordt er een beschermlaag op de stenen muur gespoten. Deze beschermlaag beschermt de muur tegen vocht door bijvoorbeeld regen, maar ook tegen schadelijke schimmels. Door in een gevelimpregnatie te investeren, ziet de buitenmuur van uw woning er langer mooi uit. Ook kunt u met een professionele impregnatie vervelende vochtproblemen voorkomen. 

De voordelen van een gevelimpregnatie

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het investeren in een professionele gevelimpregnatie. Ten eerste beschermt het impregneermiddel de buitenmuur van uw woning tegen vocht. Dit betekent dat u vochtproblemen als optrekkend vocht en lekkages kunt voorkomen. Daarnaast beschermt het impregneermiddel uw muren tegen schimmels. Hierdoor blijven de muren van uw woning er langer mooi uit zien. 

Tot slot is impregneermiddel ook brandwerend. Breekt er brand uit, dan is de schade aanzienlijk minder groot als u de buitenmuren van uw huis heeft laten behandelen met impregneermiddel.

Een vakkundige gevelimpregnatie door Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken komt graag bij u langs om de buitenmuren van uw woning te behandelen met impregneermiddel. Eerst reinigen onze specialisten uw muren, zodat het impregneermiddel extra goed pakt. Zijn onze specialisten bij u in Emmen langs geweest, dan weet u zeker dat de buitenmuren van uw woning er weer even tegenaan kunnen. 

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u een afspraak  maken voor een gevelimpregnatie in Emmen, Hoogeveen, Coevorden of Assen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter