Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel impregneren Hoogeveen

Heeft u regelmatig last van lelijke vochtplekken? Dan kan het interessant zijn om uw gevel te laten impregneren. Door de muren van uw woning te laten behandelen met impregneermiddelen, worden de wanden vuil- en waterafstotend. Dit betekent dat u niet meer te maken zal krijgen met lelijke vochtplekken. Den Hartog Voegwerken is uw ervaren gevelspecialist uit Hoogeveen en omgeving, die u graag helpt door een professionele gevelimpregnatie uit te voeren.

De voordelen van gevel impregneren

Er zijn diverse voordelen verbonden aan een professionele gevelimpregnatie. De belangrijkste voordelen van een gevelimpregnatie door Den Hartog Voegwerken, zijn de volgende:

- Uw muren zien er weer netjes uit. Dit heeft bovendien een positief effect op de waarde van uw huis. 
- Uw muren blijven vele jaren beschermd tegen vuil en vocht. 
- U heeft minder kans op vorstschade. 
- De gevelimpregnatie werkt ook brandwerend. Dit betekent dat uw huis extra veilig wordt door een professionele gevelimpregnatie. 

Daar komt nog bij dat u uw muren minder hoeft te onderhouden als deze geïmpregneerd zijn. Dit betekent dat uw huis er altijd netjes uit ziet, zonder dat u uren aan het schrobben bent of iedere maand vochtplekken moet behandelen. 

Den Hartog Voegwerken: uw gevelexpert

Den Hartog Voegwerken heeft door de jaren heen al vele gevels mogen behandelen. Ook uw muren kunnen wij onder handen nemen. Wij werken niet alleen nauwkeurig, maar ook snel. Voor u het weet, zijn al uw muren geïmpregneerd. En omdat het impregnatiemiddel van hoge kwaliteit is, kunnen uw muren er na onze behandeling weer even tegenaan. 

Meer weten over direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen ook bij u in Hoogeveen langskomen om uw muren te behandelen. Maakt u een afspraak, dan komen wij snel bij u langs.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter