Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel impregneren Drenthe

De eerste indruk die uw woning achterlaat, wordt grotendeels bepaald door de gevel van uw huis. Ziet de voorzijde van uw woning er netjes uit, dan heeft dit een positief effect op de uitstraling van uw huis. Zitten er vochtplekken, plekken met mos of schimmelvlekken op de buitenmuren, dan ziet uw huis er minder netjes uit. Heeft u ook te maken met lelijke vlekken op uw muren en wilt u hier verandering in brengen? Dan kunnen wij uw muren reinigen en impregneren.

De gevel impregneren: wat houdt dat in?

Worden uw muren geïmpregneerd, dan wordt er speciaal impregneermiddel aangebracht. Dit middeltje vormt een bovenlaag op uw stenen muren, waardoor deze niet meer in aanraking kunnen komen met vocht en viezigheden in de omgeving. Hierdoor blijven de muren langer mooi.

Door uw muren eerst te reinigen, zien deze er weer op en top uit. Door ze vervolgens te behandelen met impregneermiddel, blijven de muren er vele jaren mooi uit zien.

Drie redenen om uw muren te laten behandelen

Er zijn diverse goede redenen om uw muren te laten behandelen met impregneermiddel. Ten eerste zien uw muren er hierdoor veel netter en representatiever uit, waardoor uw woning gegarandeerd een goede indruk achterlaat. Daarnaast werkt impregneermiddel brandwerend. Dit betekent dat dit speciale middeltje uw huis ook nog een veiliger maakt. 

Tot slot maakt impregneermiddel uw muren onderhoudsvriendelijker. U hoeft minder vaak in de weer met bezems en borstels, maar de muren zien er wel altijd netjes uit. 

Professionele impregnatie door Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken kan ook uw muren behandelen met impregneermiddel. Dit gebeurt niet alleen vakkundig en nauwkeurig, maar ook erg snel. Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van gevelimpregnatie in Drenthe? Neem dan contact met ons op.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter