Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel impregneren Coevorden

Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare en ervaren voeger om de muren van uw woning te onderhouden? Dan bent u aan het juiste adres bij Den Hartog Voegwerken. Onze voegers kunnen uw voegen repareren, maar ook behandelen met speciaal impregneermiddel van hoge kwaliteit. 

Waarom uw gevel laten impregneren?

Laat u uw gevel impregneren, dan wordt er een beschermlaagje op de buitenmuur aangebracht. Dit beschermlaagje zorgt er niet alleen voor dat vuil zich niet kan hechten, maar kan ook bepaalde vocht- en schimmelproblemen voorkomen. Door uw buitenmuur te laten behandelen met impregneermiddel, zorgt u ervoor dat de muren er langere tijd mooi uit zien. Dit is niet alleen goed voor de uitstraling van uw woning, maar ook voor de waarde van uw huis. 

Den Hartog Voegwerken werkt alleen met het beste impregneermiddel. Dit middeltje beschermt uw muren optimaal tegen viezigheden als mos, maar ook tegen vocht en schimmels. Met ons impregneermiddel worden uw muren optimaal beschermd.

De vakkundige en ervaren voegers van Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken werkt alleen met vakkundige, betrouwbare en ervaren voegers. Zij hebben kwaliteit niet alleen hoog in het vaandel staan, maar waarden als persoonlijke service en snel vakwerk ook. Overigens kunnen onze voegers uw buitenmuren niet alleen behandelen met impregneermiddel, maar kunnen zij uw voegen ook schoonmaken, repareren en eventueel vervangen. 

Een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u de buitenmuren van uw woning in Coevorden laten behandelen met impregneermiddel, om de muren optimaal te beschermen tegen viezigheden, vocht en schimmel? Neem dan contact met ons op. Wij sturen zo snel mogelijk een vakkundige voeger bij u langs om uw buitenmuren te behandelen. Is uitvoerig onderhoud of een reparatie ook noodzakelijk, dan kan de voeger deze klus uiteraard ook op zich nemen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter