Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel impregneren Assen

Den Hartog Voegwerken is uw voegspecialist uit Noordscheschut en omgeving. Wij kunnen uw voegen schoonmaken, maar ook repareren en vervangen. En wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw mooie voegen? Dan laat u uw buitenmuur of buitenmuren impregneren door een van onze voegers. 

Bescherm uw gevel tegen vocht en schimmels

Door uw buitenmuur of buitenmuren te laten impregneren, komt er een beschermlaagje op de stenen. Dit beschermlaagje beschermt de stenen tegen vocht, maar ook tegen schimmels. Zitten er nu lelijke plekken op uw muren en wilt u hier voor eens en voor altijd vanaf? Dan laat u uw muren eerst schoonmaken door een voeger van Den Hartog Voegwerken, om vervolgens impregneermiddel aan te laten brengen. Na het aanbrengen van dit middeltje, zullen uw muren niet meer vies worden.

Geld besparen met het juiste onderhoud

Door in goed onderhoud te investeren, kunt u op de lange termijn veel geld besparen. Met het juiste onderhoud gaan uw voegen en dus uw buitenmuren namelijk veel langer mee. Wel is het belangrijk om het onderhoud uit te besteden aan een echte voegexpert, zoals Den Hartog Voegwerken. Alleen van een expert krijgt u het beste onderhoud.

Den Hartog Voegwerken: vakkundig, betrouwbaar en servicegericht

Wij werken alleen met vakkundige, betrouwbare en servicegerichte voegers. Huurt u een voegspecialist van Den Hartog Voegwerken in, dan weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Uw muren zien er niet alleen beter uit, maar u krijgt bovendien een vriendelijke voeger over de vloer. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken om uw gevel in Assen te laten behandelen met impregneermiddel, kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen graag een voeger bij u langs.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter