Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel impregneren

Heeft u te maken met vocht- en schimmelproblemen door een slecht geïsoleerde gevel? Dan kunt u hier gelukkig gemakkelijk en snel iets aan doen. Door uw gevel te laten impregneren, wordt er namelijk een beschermlaag aan de muur toegevoegd. Deze beschermlaag verbetert de isolatie en zorgt ervoor dat er geen water meer door de muur heen kan komen. Den Hartog Voegwerken impregneert woningen, maar ook verschillende soorten bedrijfspanden.

Waarom impregneren?

U laat de buitenmuur van uw woning of bedrijfspand behandelen met impregneer als de buitenmuur niet goed isoleert. Dit wil zeggen dat er vocht door de buitenmuur naar binnen komt, met alle problemen van dien. Denk hierbij aan vochtplekken op de muur, maar ook aan schimmelproblemen in huis of in het kantoorpand.

Door uw buitenmuur te laten behandelen met impregneer, lost u uw vervelende vocht- en schimmelproblemen direct op. Ook verlengt u de levensduur van uw buitenmuur en dit is een investering waar u vele jaren plezier van heeft.

Den Hartog Voegwerken: voegers met jaren ervaring in het vak

Den Hartog Voegwerken heeft door de jaren heen een betrouwbaar team met zeer ervaren voegers samengesteld. Huurt u onze voegers in om uw vocht- en schimmelproblemen op te lossen met een gevelimpregnatie, dan weet u zeker dat deze impregnatie goed gebeurt. Ook heeft u de garantie op een persoonlijke en snelle service, want onze voegers hebben persoonlijk en snel vakwerk hoog in het vaandel staan.

Vocht- en schimmelproblemen? Neem contact met ons op

Heeft u te maken met vervelende vocht- en schimmelproblemen omdat uw buitenmuur vocht doorlaat? Blijf hier dan niet mee zitten, maar huur Den Hartog Voegwerken in om uw buitenmuur te laten behandelen. Meer weten over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter