Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Buitenmuur laten impregneren Hoogeveen

De buitenmuren van uw woning hebben veel te verduren. Als het regent, worden de muren flink nat. Kunnen de muren niet goed drogen, dan kunt u te maken krijgen met vocht- en schimmelproblemen. Gelukkig kunt u dit voorkomen. Dit doet u door uw buitenmuren te voorzien van een extra beschermlaag.

Uw muren laten impregneren

Als u uw buitenmuren laat voorzien van een beschermlaag, wordt er simpelweg een flinke laag impregneermiddel op de stenen gespoten. Dit middeltje wordt hard en vormt een beschermlaag op de muren. Als het regent, kan het vocht niet meer in de stenen doordringen. Hierdoor kunnen vocht- en schimmelproblemen voorkomen worden. Ook houdt het impregneermiddel viezigheden als mos tegen.

Het impregneren van uw buitenmuur is onderdeel van goed gevelonderhoud. Door uw gevel op deze manier te onderhouden, zorgt u ervoor dat uw buitenmuren een langere levensduur krijgen.

Den Hartog Voegwerken: uw gevelspecialist

Den Hartog Voegwerken is uw gevelspecialist uit Noordscheschut, een plaatsje nabij Hoogeveen. Wij kunnen naar uw woning in Hoogeveen komen om uw buitenmuren te behandelen met impregneermiddel, maar ook om uw gevel grondig te reinigen. En zijn uw voegen beschadigd door jarenlange blootstelling aan zure regen, sneeuw en hagel? Dan kunnen wij de voegen voor u herstellen. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan gevel gerelateerde diensten.

Een afspraak maken? Neem contact op

Heeft u regelmatig last van vocht- en/of schimmelproblemen en wilt u hier nu echt iets aan doen? Neem dan contact met ons op en wij komen op de korte termijn bij u langs. Ook als u meer wil weten over onze dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, ook over andere diensten dan het behandelen van uw gevel met impregneermiddel.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter