Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Buitenmuur laten impregneren Drenthe

Als de gevel van uw woning vies is, ziet het pand er meteen minder representatief uit. U kunt voorkomen dat uw gevel vervuilt door de buitenmuur te laten impregneren. Den Hartog Voegwerken kan dit voor een zeer aantrekkelijke prijs voor u doen.

Vocht- en schimmelproblemen effectief voorkomen

Door uw gevel te laten impregneren, komt er een beschermlaag op de muur. Deze beschermlaag voorkomt dat vocht in de stenen kan trekken. Zo krijgt u geen last van vochtproblemen en lelijke schimmelvlekken op de muren. Ook zorgt het impregneermiddel ervoor dat viezigheden als mos niet kunnen hechten. Met een eenvoudige impregneerbehandeling van Den Hartog Voegwerken ziet uw gevel er jarenlang mooi en netjes uit.

Ander onderhoud door Den Hartog Voegwerken

De gevelspecialisten van Den Hartog Voegwerken kunnen uw gevel niet alleen behandelen met impregneermiddel, maar ook grondig reinigen. En zijn de voegen van uw buitenmuren flink beschadigd? Dan kunnen onze voegers u helpen. Zij kunnen zelfs de meest beschadigde voegen repareren, om uw gevel te beschermen. 

Met het onderhoud en de reparaties van Den Hartog Voegwerken verlengt u de levensduur van uw buitenmuren. Dit betekent dat u op de korte termijn geld bespaart, aangezien uw gevel veel langer mee gaat.

Den Hartog Voegwerken: professioneel, ervaren en betrouwbaar

Den Hartog Voegwerken is uw professionele, ervaren en betrouwbare voegspecialist in Drenthe. Wilt u zeker weten dat uw buitenmuren goed behandeld worden, voor het mooiste resultaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over onze expertise? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken met de voegers van Den Hartog Voegwerken, staan wij voor u klaar. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw gevel een grote beurt te geven.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter