Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Buitenmuur laten impregneren

De staat van de buitenmuur van uw woning heeft veel invloed op de uitstraling van uw huis. Door uw buitenmuur goed te onderhouden, ziet de gevel van uw woning er niet alleen beter uit maar gaat de muur ook nog langer mee. Wilt u de buitenmuur van uw huis optimaal onderhouden? Schakel dan een ervaren voeger in om de buitenmuur te laten impregneren

Het impregneren van de buitenmuur: waarom?

Bij het impregneren van de buitenmuur door een ervaren voeger wordt er een extra laagje op de muur aangebracht. Dit laagje zorgt er niet alleen voor dat de muur beter tegen vocht kan, maar ook dat bepaalde viezigheden minder goed op de muur hechten. Denk hierbij aan mos, maar ook aan graffiti. Door een extra laagje op de muur aan te brengen, gaat de muur langer mee en ziet de muur er bovendien beter uit. 

Zeker als u een vrij kwetsbare buitenmuur heeft, is het aan te raden om hier een extra laag op aan te laten brengen. Ook als u in een omgeving woont waar regelmatig vandalen met graffiti actief zijn, is het impregneren en reinigen van de buitenmuur een aanrader. Is uw pand een keer aan de beurt en wordt er graffiti op de muur aangebracht, dan is dit door het extra laagje in een mum van tijd verwijderd. 

Den Hartog Voegwerken: uw ervaren voeger

Het impregneren van de buitenmuur moet altijd door een ervaren specialist gedaan worden. Schakelt u ervaren voegspecialist Den Hartog Voegwerken in voor dit project, dan weet u zeker dat uw buitenmuur optimaal beschermd wordt zonder dat u ook maar iets van de extra laag ziet. Meer weten over het impregneren van de buitenmuur door Den Hartog Voegwerken? Neem dan contact met ons op.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter