Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Buitenmuren laten reinigen

In tegenstelling tot de binnenmuren van uw woning, staat de buitenmuur van uw huis altijd in contact met de buitenlucht. Dit betekent dat als het regent, de regendruppels meteen op de buitenmuur terecht komen en hier voor de nodige schade kunnen zorgen. Denk hierbij aan vochtplekken op de muur, maar ook aan schimmelvlekken of aan mos. Door uw buitenmuur op professionele wijze te laten reinigen, kunt u de muur weer als vanouds laten stralen. 

Buitenmuur laten reinigen: ook bij graffiti

De buitenmuur kan vies worden door vochtplekken, schimmelplekken en mos, maar helaas kunt u ook te maken krijgen met ernstige beschadigingen van de muur. Zijn er bijvoorbeeld vandalen actief in uw omgeving en heeft u door hun toedoen een flinke graffititekening op uw buitenmuur? Dan kunt u ook deze beschadiging van de muur laten verdwijnen door een professionele voeger in te schakelen. 

Een professionele voeger is niet alleen gespecialiseerd in het vervangen van voegwerk, het plaatsen van nieuw voegwerk en het repareren van voegwerk, maar ook in het reinigen en impregneren van buitenmuren. Zelfs als er een hardnekkige graffititekening op uw muur is aangebracht, kan deze professional deze vlek helemaal verwijderen. Door gebruik te maken van de juiste reinigingsmiddelen en deze schoonmaakmiddelen op de juiste manier te gebruiken op de muur, ziet u na de behandeling van buitenmuur door de professional niets meer van de graffiti. 

Den Hartog Voegwerken: uw buitenmuur specialist

Den Hartog Voegwerken is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerlei soorten buitenmuur klussen. Het kan gaan om klussen op het gebied van voegwerk, maar ook op het gebied van het reinigen van de buitenmuur. Is uw buitenmuur vies geworden door bepaalde weersomstandigheden of door graffiti? Neem dan contact met ons op en laat uw buitenmuur op professionele wijze reinigen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter