Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Reinigen en impregneren

Een buitengevel is in esthetische zin een ware blikvanger. Toch is de primaire functie van een gevel het beschermen van het gebouw tegen weersinvloeden. De grootste bedreiging voor ieder gebouw en zijn bewoner is vocht. Zodra een gevel aangetast is, liggen problemen zoals scheuren in het beton en lekkages op de loer. Indien het gebouw niet langer vochtwerend is, kan dit ook gevolgen hebben voor uw gezondheid. Voorkom deze ellende door uw gevel te impregneren en uw gevel te laten reinigen door Den Hartog Voegwerken.

impregneren-en-reinigen-den-hartog-voegwerken

Grondige gevelreiniging voor een stralend huis

Een gevel reinigen zorgt voor een frisse, schone en verzorgde uitstraling van uw woning. De vervuiling ontstaat door invloeden van buitenaf zoals schimmels, luchtvervuiling, graffiti, zon en regen. Afhankelijk van de mate van verontreiniging wordt de keuze gemaakt om de gevel te reinigen met een hogedrukspuit, stoom cleaner of warm water. Een andere schoonmaakmethode is het zandstralen of het chemisch bewerken van een gevel. Hierna is het van belang om de gevel te impregneren. Dit proces is onmisbaar voor het jarenlange behoud van uw steen en voeg. Een geïmpregneerde gevel is namelijk waterafstotend waardoor er dus minder snel vocht- en schimmelproblemen optreden. Het pand is niet alleen beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt door het impregneren ook een extra isolatielaag. Op deze manier blijven de toekomstige energiekosten laag en ziet uw gevel er als nieuw uit.

De voegspecialist met toegevoegde waarde

Wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het restaureren en renoveren van bestaande gevels. Een kleine greep uit het werk dat wij voor u kunnen doen: het verwijderen en aanbrengen van voegwerk, reparaties aan beton en uw gevel impregneren. De werkzaamheden worden verricht door voegers uit een gemotiveerd en vakkundig team. Wilt u vrijblijvend praten over de mogelijkheden voor uw woning, neem dan gerust contact op met Den Hartog Voegwerken. Wij zijn gevestigd in Noordscheschut, maar inzetbaar van Assen tot Zwolle.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter