Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Over ons

Den Hartog Voegwerken is een servicegericht bedrijf waarbij kwalitatief, persoonlijk en snel vakwerk voorop staat. Wij leveren voegwerk voor nieuwbouw, kunnen oud voegwerk verwijderen, repareren of restaureren en zijn tevens in staat gevels te reinigen en impregneren. U kunt ons dus voor allerhande klussen inhuren: van renovatie van woningen tot aan herstel van voegwerk van flatgebouwen.

over-ons-den-hartog-voegwerken

Tien jaar garantie

Hoe klein of hoe groot de klus ook is, wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw muren en gevels van goed voegwerk te voorzien. Als de klus geklaard is, heeft u overigens nog tien jaar garantie op uw voegwerk. Dit geldt ook voor klussen voor de renovatie van woningen. Mocht er onverhoopt toch een onregelmatigheid of foutje blijken, dan komen wij dit kosteloos voor u repareren.

Projecten

Onze professionele voegers zetten zich in voor klussen in en rondom Assen, Beilen, Drenthe, Hoogeveen en Zwolle. We brachten al diverse projecten tot een kwalitatief en mooi eindresultaat. Afzonderlijke woningen, schuren en/of garages, complete woonwijken en hoge flatgebouwen: al het voegwerk is bij ons in goede handen. Naast voegwerk reparaties kunt u ons inhuren voor de renovatie van uw woning, gevelreiniging van panden en aanbrengen van geschikt voegwerk voor nieuwbouwwoningen en -panden. Bovendien geven wij u naast ons vakwerk persoonlijk advies over bijvoorbeeld de verschillende voegtypen die wij kunnen toepassen. Zo werken wij naar een zo effectief en efficiënt mogelijk eindresultaat toe.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende, gratis offerte aanvragen? Dat kan! Neem contact met ons op via telefoon of vul ons online contactformulier in. Als u het contactformulier invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter