Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Om uw muur van bijvoorbeeld uw woning in Drenthe te laten voegen of opnieuw te laten voegen, bent u bij Den Hartog voegwerken aan het juiste adres!

Een muur voegen is iets waar heel wat mensen een verkeerd idee over hebben. Ze zijn van mening dat het allemaal zo moeilijk wel niet is of erger nog: dat voegen toch gewoon maar voegen is. Een idee dat niet alleen fout is, maar bovendien ook voor heel wat problemen kan zorgen als u beslist om geen professionele voeger met kennis van de diverse voegtypes in te schakelen. Woont u in Drenthe of omgeving en zoekt u een professionele firma die uw muur kan voegen of het voegwerk kan herstellen? Dan is Den Hartog Voegwerken uw specialist.

De verschillende types

Er zijn verschillende voegtypen die vaak gebruikt worden en waarmee u ook rekening kunt houden tijdens herstelwerken. De diverse typen hebben elk hun eigen kwaliteiten en bepalen onder andere het uiterlijk van uw woning. Niet elke woning en niet elk gebouw heeft immers dezelfde soort voeg. Bent u benieuwd wat de verschillende voegtypen zijn?
We zetten ze even op een rijtje:

Het mag duidelijk zijn dat aan voegwerk beginnen, zonder gedegen kennis te hebben over de mogelijkheden, geen goed idee is. Een professional inschakelen zorgt niet alleen voor een beter uitzicht, maar ook voor een veiliger eindresultaat.

Muur voegen in Drenthe: waarom?

Waarom zou u ervoor kiezen om uw voegwerk te laten herstellen? Eerst en vooral is er het visuele aspect: het ziet er gewoon mooier uit. Daarnaast is tijdig tot herstel overgaan ook belangrijk om ernstige schade te voorkomen. Oud voegwerk kan afbrokkelen en tast de integriteit van uw woning aan. Heeft u interesse in voegwerk of één van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via de telefoon of het contactformulier op de website.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter