Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Metselwerk

Herenhuizen, vrijstaande boerderijen, kerken of jaren dertig woningen, in welk type gebouw u ook woont, het geheel krijgt karakter door het metselwerk. Het voegen van de gevel zorgt ervoor dat deze zijn schoonheid terugkrijgt. Heeft u problemen met uw gevels of is uw voegwerk toe aan vervanging? Moet een monumentaal pand teruggebracht worden naar de originele staat of zijn er scheuren in de muur? Den Hartog Voegwerken, gevestigd in Hoogeveen, heeft een oplossing voor al uw problemen in heel Nederland.

den-hartog-voegwerken-metselwerk

Scheuren repareren en schoorstenen renoveren

Naast voegwerk kunt u bij ons ook terecht voor metselwerk. Voor het repareren van scheuren in de muren wordt een roestvrij stalen, wokkelvormige staaf gebruikt. Deze wokkel wordt in de bestaande voeg vastgezet met een speciaal betontype, namelijk krimpvrije mortel. Een andere specialisatie van Den Hartog Voegwerken is de renovatie van schoorstenen. De renovatie van een schoorsteen volstaat meestal met het opnieuw voegen en impregneren. Door nieuw lood te gebruiken, wordt vochtdoorslag voorkomen. De ideale omstandigheden om metselwerk te voegen, zijn niet te droog en niet te nat. Het metselwerk dient eerst goed te drogen, voordat het bevochtigd wordt.

Het adres voor een vakkundige restauratie of renovatie

Metselwerk voegen, scheuren repareren of voegwerk vervangen. Bij ons bent u aan het juiste adres. De meeste woningen hebben een platvolle voeg, dit is de goedkoopste en meest gebruikte voeg voor een huis. Hij is namelijk goed bestand tegen vervuiling van regenwater. U kunt kiezen uit verschillende soorten voegwerk: een platvolle, een voeg met dagstreep, een verdiepte voeg of een geknipte voeg. Daarnaast is het mogelijk om zelf de kleur van uw voeg te bepalen. Den Hartog Voegwerken zorgt voor een vakkundige restauratie, renovatie en gevelherstel. Neem gerust contact met ons op per telefoon of met het contactformulier op onze website.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter