Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

De buitenmuur van uw woning laten impregneren in Meppel? Den Hartog Voegwerken is uw gevelspecialist!

De buitengevel van uw woning is de blikvanger van de woning en natuurlijk het eerste dat mensen zien. Dat is echter niet de belangrijkste functie van de gevel. De buitenmuur is bedoeld om de rest van uw woning te beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Het belangrijkste van die invloeden? Ophopend vocht dat de structuur van uw woning aantast en ook voor de nodige gezondheidsproblemen kan zorgen. De buitenmuur laten impregneren van uw woning in Meppel? Den Hartog Voegwerken is al jaren de specialist in de buurt! 
 

Buitenmuur impregneren: waarom het nodig is

Wat zijn de gevolgen als u niet uw buitenmuur laat impregneren? In de eerste plaats zorgt ophopend vocht voor scheuren in het beton en lekkages. Dat tast de structuur van de hele woning aan en kost handenvol geld om te laten herstellen. Niet alleen dat, maar ook de mogelijke verkoopwaarde keldert helemaal. Daarenboven zorgt een impregnatie van de buitenmuur voor een bescherming tegen mosgroei en de vorming van schimmels. Door te kiezen voor een specialist als Den Hartog Voegwerken vermijdt u de vorming van de lelijke vochtplekken die iedereen wel goed kent. Laten we ten slotte ook niet uit het oog verliezen dat ophopend vocht een gevaar voor de gezondheid kan zijn. Waarom het risico dan ook lopen als dit simpel opgelost kan worden door het laten impregneren van de buitenmuur. 
 

De buitenmuur laten impregneren van uw woning in Meppel?

De buitenmuur laten impregneren van een woning in Meppel is een karwei dat absoluut door een vakman moet worden uitgevoerd. Een foutieve impregnatie kan immers voor nog veel meer extra schade zorgen. Om die reden geven wij bij Den Hartog Voegwerken 10 jaar garantie op de impregnatie van buitenmuren. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op de website of op het nummer 06-47410861.

Neem contact op


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter