Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Bij Den Hartog voegwerken kunt u de buitenmuren van uw woning in Coevorden vakkundig laten impregneren!

De buitenmuur is zonder enige twijfel één van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Het is niet alleen het visitekaartje van uw woning, maar zorgt ook voor de nodige bescherming tegen weersinvloeden. De grootste vijand van uw muur en uw gezondheid is vocht. Is uw woning in Coevorden aangetast door vocht en kampt u met lelijke vochtplekken? Dan biedt Den Hartog Voegwerken een oplossing. Door uw buitenmuur te laten impregneren voorkomt u problemen zoals scheuren in het beton en gezondheidsproblemen. 

Gevel in Coevorden impregneren: kies voor kennis en ervaring

Het laten impregneren van de buitenmuren van uw woning is ontzettend belangrijk voor zowel de levensduur van uw huis als uw gezondheid. Impregnatie stoot niet alleen water af, maar voorkomt ook mosgroei en problemen gerelateerd aan vocht zoals schimmels. Belangrijk daarbij is dat de werken door een professional uitgevoerd worden. Een foute impregnatie van uw gevel doet meer kwaad dan goed. Mogelijke gevolgen zijn beschadiging van het voegwerk of de muren zelf. Den Hartog Voegwerken heeft de kennis en ervaring in huis om uw buitenmuren te impregneren. 

Wat is een goed impregneermiddel?

Hoe weet u of het gekozen impregneermiddel van goede kwaliteit is? Eerst en vooral door te kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf. Ook dient een goed impregneermiddel aan deze voorwaarden te voldoen:

  • geurarm
  • zonder oplosmiddelen
  • Uv-bestendig
  • vorstbestendig
  • kleurloos
  • hoog penetratievermogen
  • vuilafstotend

Wilt u de buitenmuren laten impregneren in Coevorden?

Geen enkele gevel of muur is hetzelfde. Kiest u voor Den Hartog Voegwerken dan kiest u voor vakmensen die een oplossing op maat voor iedere situatie voorschrijven. Niet voor niets bieden wij 10 jaar garantie op de impregnatie van buitenmuren. Naast het impregneren van muren kunt u ons ook in schakelen voor renovatie, restauratie, reiniging en nog veel meer. Heeft u interesse? Neem dan contact op via het contactformulier of het nummer 06-47410861 voor een gratis en vrijblijvende offerte!


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter