Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Vochtplekken op de buitenmuur van uw woning in Emmen kunt u bij ons vakkundig laten impregneren!

De buitenmuur van uw woning heeft het hard te verduren. Weersinvloeden werken op constante basis in op de buitenmuur en laten niet zelden hun sporen na. In het meest extreme geval ontsieren lelijke vochtplekken de buitenmuur van uw woning. Dat is niet alleen vervelend voor het uitzicht van uw huis, uiteindelijk is de buitenmuur of gevel toch het visitekaartje, maar kan ook structurele schade veroorzaken. Is uw woning aangetast door dergelijke vochtophopingen? De buitenmuur laten impregneren door Den Hartog Voegwerken is de oplossing. 
 

Impregneren verlengt de levensduur van uw huis

De buitenmuur laten impregneren van een woning of bedrijfspand in Emmen is nodig omdat dit niet doen gezondheidsproblemen en schade met zich mee kan brengen. Om maar enkele gevolgen van die lelijke vochtplekken op te noemen: scheuren in het beton en lekkages. Het laten impregneren van uw buitenmuur verlengt de levensduur van uw huis in Emmen en voorkomt ook zaken zoals mosgroei en het ontstaan van schimmels. Waar u op moet letten bij het impregneren van de gevel? Dat een vakman de werken in handen heeft. Een foutieve impregnatie kan het voegwerk en de structuur van het huis beschadigen. Daarnaast is een goed impregneermiddel van levensbelang. Het spreekt voor zich dat een ervaren firma als Den Hartog Voegwerken enkel met de beste materialen werkt. Om toch een kleine checklist te geven, een goed impregneermiddel hoort de volgende eigenschappen te hebben:

  • geurarm
  • zonder oplosmiddelen
  • Uv- en vorstbestendig
  • kleurloos
  • vuilafstotend 
     

De buitenmuur laten impregneren van een woning of bedrijf in Emmen?

Kiest u voor Den Hartog Voegwerken, dan kiest voor een professional met jarenlange ervaring in het impregneren van buitenmuren in de omgeving van Emmen. Om u de nodige zekerheid te geven op een goede afloop bieden wij niet toevallig 10 jaar garantie aan op de impregnatie van buitenmuren. Daarnaast zijn we ook specialist in renovatie, restauratie, reiniging en meer. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op de website of op het nummer 06-47410861.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter