Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Uw buitenmuur laten impregneren en woonachtig in de omgeving Assen? Den Hartog Voegwerken is uw gevelexpert!

De impregnatie van uw buitenmuur biedt enkel maar voordelen. Niet alleen houdt u zo de ontwikkeling van lelijke vochtplekken tegen, maar bovendien is het ook goed voor uw gezondheid. Binnenkomend vocht kan op lange termijn immers grote gevolgen hebben. Bent u woonachtig in Assen en zoekt u naar een expert om uw buitenmuur te impregneren? Dan is Den Hartog Voegwerken uw specialist!

Impregnatie van uw buitenmuren? Een goed idee!

Een vakman uw gevel en buitenmuren laten impregneren is hoe dan ook een goed idee. Om een duidelijk overzicht te geven zetten we even de grootste voordelen op een rij:

  • goed voor de gezondheid
  • geen mosgroei op uw buitenmuren
  • geen lelijke vochtvlekken
  • voorkomen van schimmelproblemen
  • voorkomen van vorstproblemen
  • verhoging levensduur van uw woning

Uw woning in Assen laten impregneren? Kies voor kwaliteit

Het impregneren van uw buitenmuren is een delicaat proces dat de nodige expertise vereist. Een foute impregnatie doet effectief schade aan uw woning. Het voegwerk kan ernstige beschadiging oplopen en de duurzaamheid van uw gevel in het gedrang brengen. Om die reden is het zeer belangrijk om een goede en weloverwogen keuze te maken. Leuk om te weten: Den Hartog Voegwerken biedt een garantie van maar liefst 10 jaar op de impregnatie van buitenmuren. 

Den Hertog Voegwerken is uw expert in de regio Assen

Heeft u interesse in de impregnatie van uw woning? Zoekt u een professional met de nodige ervaring, een stevige garantie en een breed aanbod aan diensten? Dan is Den Hartog Voegwerken de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvende offerte voor impregneren, reinigen, restaureren of meer kunt u contact opnemen via 06-47410861 of het contactformulier op de website.

 

 


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter